Стенди Техно Вектор представлені в новому дизайні.

Якими ми побачимо стенди розвал-сходження Техно Вектор у 2021-2022 році?

Індустрія автомобільної діагностики не стоїть на місці. Більшість лідерів з виробництва автосервісного обладнання всіляко намагаються виділитися на тлі конкурентів і завоювати серця нових шанувальників своїх продуктів, удосконалюючи при цьому не тільки функціональну та технологічну складову, а й приділяючи особливу увагу зовнішньому вигляду продуктів. Звичайно ж, дизайн обладнання відіграє далеко не ключову роль у сфері автомобільного обслуговування. Факт у тому, що для більшості зовнішній вигляд не є основним критерієм при виборі стенду. У нашій справі питання надійності, ціни та функціональних можливостей поки що пріоритетніше. Але так чи інакше, вперше все що ми зустрічаємо – ми зустрічаємо очима, і те як виглядає продукт образно свідчить про його рівень можливостей та якості. У зв'язку з виходом на нові ринки Європи та США звичний дизайн стендів для розвал-сходження Техно Вектор зазнав серйозних змін.

Якщо оцінювати зовнішній вигляд стендів об'єктивно, варто відзначити, що зміни відбулися на краще. Кардинальним змінам зазнали весь модельний ряд продуктів 7 і 8 серії стендів Техно Вектор, включаючи лінійку вантажних стендів розвал-сходження Techno Vector Truck. Вони однозначно впишуться до будь-якого сучасного боксу автосервісного центру.

Змінилася також і палітра кольорів. Переважають темніші відтінки, а корпус системи машинного зору прикривають панелі чорного кольору. Акцентним кольором виступає апельсиновий відтінок, який супроводжується як однотонних пластикових вставок, підкреслюючи основні елементи стенду. Припускаємо, що, швидше за все, можна буде вибирати колір із палітри RAL під вимоги кожного клієнта, але поки що про це нічого не відомо.

Дизайн комп'ютерної стійки теж зазнав незначних змін. Візуально тумбочка виглядає менше ніж зазвичай, і є продовження стійки машинного зору, тим самим завершуючи сам концепт. , роблячи їх більш технологічними та естетичними.

Ми, компанія Diagnostic Line, як офіційний дистриб'ютор обладнання Techno Vector – завжди готові запропонувати найкраще та найбільш підходяще технологічне рішення з автосервісного обладнання відповідно до вимог та особливостей вашого об'єкта та бізнесу. Швидка окупність обладнання Техно Вектор дозволить вам вийти на чистий прибуток вже після року роботи.

Понад 20 років здійснює продаж, запуск та налагодження обладнання Techno Vector на місці по всій території України. Навчаємо роботу з обладнанням розвал-сходження та готуємо спеціалістів у сучасному підготовчому центрі, обладнаному мультимедійними пристроями. Всі наші клієнти отримують повноцінний сервіс у гарантійний та післягарантійний період. Ми завжди консультуємо перед покупкою, відповідаємо на всі технічні питання, а потім супроводжуємо та підтримуємо наших клієнтів у режимі онлайн 24/7: перед, під час, та після запуску.

У разі потреби, наші технічні фахівці завжди готові виїхати до вас на місце для вирішення проблем та усунення несправностей у роботі обладнання.